Bagels: super lekker en gezond en daarnaast snel te maken.
Ontbijt & Lunch

De lekkerste bagels maak je zelf!

Bagels. Super lekker en vaak eenvoudig te maken. Ze worden op steeds meer plekken aangeboden en de verwachting is dat deze trend de komende jaren zich gaat aanhouden. Wij van Goedkoop-eten.nl gaan je vandaag kennis laten maken met de bagels en gaan je de tips en recepten geven om aan de slag te gaan in de keuken.

Bagels: super lekker en gezond en daarnaast snel te maken.
(Lekkerste bagels recepten) (Bagels: super lekker en gezond en daarnaast snel te maken.)

Gerookte kip met avocado

Snijd de avocado door midden en verwijder de pit. Schep de avocado eruit en snijd het in dunne plakjes. Snijd ook de cherrytomaatjes door midden. Smeer beide kanten van de bagels met een laag roomkaas. Beleg de onderkant met plakjes gerookte kip, avocado en cherrytomaatjes. Doe daar eventueel nog wat peper en zout op en leg de bovenkant erop.

Avocado lekker? Bekijk hier onze andere tips!

  • Bagel
  • Gerookte kip
  • Roomkaas naturel
  • Avocado
  • Cherrytomaatjes
  • Peper en zout

Tuna melt

Roer de tonijn in een kom los en meng het met een theelepel mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout. Smeer dit over de onderkant van de tonijn en beleg het met cheddarkaas. Beleg de bovenkant ook met een beetje cheddarkaas en leg beide met de belegde kant naar boven onder een voorverwarmde grill op 180 graden. Wanneer de kaas gesmolten is, is het klaar!

Smaakvol en super makkelijk te bereiden: de lekkerste bagels
(De lekkerste bagels) (Smaakvol en super makkelijk te bereiden: de lekkerste bagels)
  • Bagel
  • Blikje tonijn in olijfolie
  • Mayonaise
  • Cheddar
  • Peper en zout

Tapenade met tomaat en olijven

Lekkere pizza baquets als lunch recepten
  • Bagel
  • Olijven
  • Peterselie
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Vleestomaat

Snijd de vleestomaat in plakken en leg dit op een bakplaat bedekt met bakpapier. Doe hier een beetje olijfolie, peper en zout over. Leg dit ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Hak de olijven en peterselie fijn en voeg hier naar eigen smaak peper en zout aan toe. Meng dit met een beetje olijfolie zodat het wat smeuïger wordt. Smeer dit over de onderkant van een bagel en beleg dit met twee plakken lauwwarme tomaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *