Pannenkoeken restaurant/goedkoop uit eten met kinderen/kindervriendelijke restaurants

Goedkoop uit eten met kinderen!

Kinderen en uit eten. Wellicht een lastige combinatie. Niet ieder restaurant is even kindvriendelijk en gerechten voor kinderen moeten veelal niet te ingewikkeld zijn. Wat staat er bij kinderen het liefst op het menu? Patat, pannenkoeken of pizza. Maar toch wil je ze meer leren eten dan dat. En wat is er leuker dan zo nu en dan met de kinderen uit eten te gaan. En… Dat kan nog goedkoop ook. Hoe en waar? Dat weet je na het lezen van deze blog.

Al wel eens gehoord van Happy Italy?
Ze zijn door het hele land te vinden en daardoor altijd eenvoudig bereikbaar. Met een mega keuze uit allerlei Italiaanse gerechten zit er altijd wel iets tussen. Maar er is gelukkig ook genoeg te doen voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan speelhoeken. Tip! Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Happy Italy heeft de mogelijkheid om de tofste kinderfeestjes te houden waarbij kinderen zelf een eigen pizza kunnen bakken. Zo kun je leuk en goedkoop uit eten met kinderen.

Met zijn allen naar de Ikea!                     
Misschien niet de gezelligste sfeer, maar wel de laagste prijs en dus hartstikke goedkoop. Het restaurant van de Ikea. Simpele, maar lekkere recepten. Lekker handig, want het valt meteen te combineren met de aanschaf van een aantal nieuwe meubels en het parkeren is er helemaal gratis. Daarnaast heeft de Ikea een waar speelparadijs voor kinderen ingericht.  

Pasta Happy Italy/goedkoop uit eten met kinderen/goedkoop kinderrestaurant
Pannenkoeken restaurant/goedkoop uit eten met kinderen/kindervriendelijke restaurants

Toch maar Pannenkoeken
Waarom ook niet, pannenkoeken doen het altijd goed bij kinderen en het is ook nog eens betaalbaar. En een pannenkoeken restaurant zit altijd wel bij je in de buurt. Maar… voordat je het gaspedaal intrapt en voor de deur staat is het handig eerst even de recensies te bekijken. Het viel ons op dat sommige pannenkoeken restaurants zeer slecht scoren. Aangebrande of koude pannenkoeken, daar zit niemand op te wachten. Sowieso is het altijd verstandig eerst even recensies te lezen van andere bezoekers.

Tips voor goedkoop uit eten met kinderen!
Om schaamtegevoelens te voorkomen is het handig om afspraken te maken met je kinderen. Niet schreeuwen en gillen in een restaurant, op zich van zelf sprekend, maar zo nu en dan komt het toch voor tot grote ergernis van andere restaurant bezoekers. Reserveer nooit te laat op de avond, kinderen zijn dan vaak moe en kunnen een tikje vervelend worden. Vraag het restaurant of er een speelhoek of dingen zijn waar kinderen zich mee kunnen vermaken of neem zelf bijvoorbeeld een kleurboek of IPad mee.

Meer weten?
Wil jij ook de beste tips en tricks weten hoe je goedkoop uit eten kunt? In deze blog lees je er alles over! Of wil je toch zelf koken? Lees dan de recepten voor avondeten. Kekmama noemt nog meer restaurants voor goedkoop uit eten met kinderen.

Kind met Ipad in restaurant/goedkoop uit eten met kinderen/goedkoop kinderrestaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *