Goedkoop restaurant Amsterdam

Top 5 restaurants uit eten onder de 10 euro in Amsterdam

Top 5 restaurants uit eten onder de 10 euro in Amsterdam

Eens lekker een dag shoppen in Amsterdam, het staat bij velen wel eens op de planning. Wat is er dan leuker dan de dag af te sluiten door  te gaan uit eten in Amsterdam? Maar…. Niet te duur, want dat gaat ten koste van je shopbudget en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ondertussen hoor ik je denken, hoe weten jullie nou of een restaurant in Amsterdam goed en goedkoop is? We hebben uitgebreid onderzoek gedaan. Menukaarten bekeken en vele recensies gelezen. Na het lezen van deze blog weet jij de 5 goedkoopste restaurants van Amsterdam te vinden.
Goedkoop restaurant Amsterdam

Zin in een Pizza?
Bij De Pizzabakkers  kun je voor rond de acht euro terecht voor een knapperige en smaakvolle pizza. De keten telt vier restaurants in Amsterdam en daardoor ligt er altijd wel eentje in de buurt. De keten staat bekend om het serveren van een prosecco bij de pizza, maar uiteraard zijn er ook andere soorten drank.

Weet waar je aan toe bent!
Wil je van te voren 100% zeker weten hoe goedkoop je uit bent? De Stadskantine heeft iedere dag een ander menu klaar staan, passend bij het seizoen. Wat wel vast staat is de prijs. Schrik niet, voor 8,85 euro heb jij een compleet menu voor je staan. Lijkt het je trouwens leuk zelf pizza’s te bakken? Wel eens gedacht aan een kleine pizzaoven

Liever een pasta restaurant?
Zin om goedkoop pasta te eten? Met vijf vestigingen in Amsterdam of voor als je liever naar Utrecht gaat, twee vestigingen daar eet jij je buik goedkoop rond met verse zelfgemaakte pasta’s van Spaghetteria. Bereid volgens een eeuwenoud Italiaans pasta recept. Gemaakt van biologische bloem, elke pasta met een eigen vorm en bereidingswijze.

Of misschien toch tijd voor tapas?
Tapas! Het leuke aan tapas gerechten is dat je het zo duur of goedkoop kan maken als je zelf wilt. Paso Doble is een goedkoop en bekend restaurant in Amsterdam en staat bekend om talrijke lekkere tapasgerechten voor een acceptabele prijs. Hierdoor kan een ieder met elk budget plaatsnemen en genieten van een avond gezellig uit eten. Paso Doble staat bekend om talrijke lekkere tapasgerechten voor een acceptabele prijs. Hierdoor kan een ieder met elk budget plaatsnemen en genieten van een avond gezellig uit eten. Paso Doble scoort 4,4 sterren met 112 reviews op Google.

Pasta restaurant goedkoop uit eten

Doe mij maar gewoon Hollands!
Zin in de traditionele Nederlandse keuken? Restaurant Skek zit in de buurt van Amsterdam Centraal en je kunt er terecht voor typisch Nederlandse gerechten voor een lowbudget. Het restaurant wordt gerund door studenten en die snappen precies hoe je een lekker en goedkoop menu samenstelt. Met genoeg keus en heerlijke biertjes op de kaart, wordt het vast geen tegenvaller.

Niet shoppen en goedkoop uit eten in Amsterdam?
Maar je wilt wel goedkoop uit eten? In deze blog lees je alles over hoe je goedkoop uit eten kunt. Want, je hoeft er natuurlijk niet speciaal voor naar Amsterdam!

Nederlands restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *